SOFTSTARTER

سافت استارتر زیمنس

موتورهای الکتریکی در کاربردهای صنعتی از هیچ گونه کنترلی بجز کلیدزنی ساده الکترومکانیکی استفاده نمی کنند. این کار منجر به افزایش سایش ماشین می شود. علت هم شتاب سریع می باشد که باعث آسیب رساندن به گشتاورهای گذرا و جریان های پیک بالا می شود. سافت استارتر با کنترل اعمال جریان در هنگام شتاب و کاهش سرعت، این مشکل را حل می کند.

در هنگام استارت مستقیم، جریان مصرفی موتور معمولا بین ۶ تا ۸ برابر جریان نامی است. این جریان آنی نامیده می شود. جریان آنی به صورت مکانیکی و الکتریکی موتور را وادار به حرکت می کند. یک راه‌انداز نرم، جریان‌های آنی بالا را محدود می‌کند. در واقع سافت استارتر یک رمپ تدریجی است و یک توقف را در جایی که توقف ناگهانی در تجهیزات متصل لازم است، ایجاد می کند.

  1. سافت استارتر زیمنس با عملکرد پایه (Basic Performance Soft Starter): این نوع سافت استارتر زیمنس شامل سافت های ۳RW30 و ۳RW40 می باشد. سافت استارتر زیمنس ۳RW30 کم هزینه ترین سافت استارتر زیمنس تا توان ۵۵ کیلووات و سافت ۳RW40 تا توان ۲۵۰ کیلووات و سافت استارتر زیمنس ۳RW50 از توان ۱٫۵ الی ۳۱۵ کیلووات قابل استفاده هستند.
  2. سافت استارتر زیمنس با عملکرد متوسط با کاربری عمومی (General Performance Soft Starter): این نوع سافت استارتر زیمنس شامل سافت استارتر زیمنس ۳RW52 از توان ۵٫۵ الی ۵۶۰ کیلووات می باشد.
  3. سافت استارتر زیمنس پیشرفته با کارایی بالا (High-Performance Soft Starter): شامل سافت استارتر زیمنس ۳RW55 و ۳RW55-F از توان ۵٫۵ الی ۱۲۰۰ کیلووات می باشد.

کنتاکتور و سافت استارتر هر دو وسیله هایی برای انتقال توان الکتریکی به موتور هستند با این تفاوت که کنتاکتور تمام توان را یکباره به مصرف کنند وصل می کند و البته یک کلید کنترل پذیر است. اما سافت علاوه بر اینکه کنترل پذیر است توان الکتریکی را به صورت تدریجی به موتور انتقال می دهد.

کاتالوگزیمنس

سافت استارتر زیمنس
keyboard_arrow_up
استعلام فوری
X

X

معمولا کمتر از 30 دقیقه پاسخ می دهیم

علی مزینانی
کارشناس فروش